La Protectora d’Animals de Burjassot programa una nova recollida solidària per Nadal i recorda que els animals no són joguets ni regals

23 desembre 2020|Burjassot

Des de 26/12/2020 fins a 26/12/2020

SPAB- Recogida solidaria 26-12-2020

És Nadal i els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) continuen dedicant, sense descans, una part del seu temps a millorar la qualitat de vida dels animals que es troben en estat d’abandó. És per això que la SPAB ha organitzat una nova recollida solidària, gràcies a la col·laboració de diferents establiments comercials situats en la localitat.

Si recentment, la SPAB ha recollit recollides solidàries en establiments com Consum i Masymas, dissabte que ve 26 de desembre els voluntaris i voluntàries de la Protectora realitzaran una nova jornada de recollida solidària en el supermercat Family Cash, situat al Parc Albán de Burjassot. L’horari de recollida serà de 10h a 14:30h al matí i de 16h a 20:30h a la vesprada.

Voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran al costat de les portes de l’establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laboren els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seues compres. Des de la SPAB, es vol posar l’accent que els productes i articles que més necessiten són pinso per a gats i gossos, menjar humit per a gats, arena de gats així com qualsevol altre article de neteja i higiene.

Col·laborar és molt senzill. N’hi ha prou amb acudir al supermercat i, en el carret de la compra, afegir algun producte destinat a la SPAB. En la zona de caixa, voluntaris i voluntàries de la Protectora s’encarregaran de recollir totes les “compres” que realitzen els ciutadans i ciutadanes que vulguen contribuir al benestar dels animals en estat d’abandó. A més, els ciutadans i ciutadanes que col·laboren també podran adquirir la loteria de la SPAB de cara al sorteig del Xiquet.

D’altra banda i enmig d’unes dates en les quals encara existeix el perillós costum de “regalar” animals per Nadal, la SPAB vol recordar a la població que “els animals no són un joguet per a comprar compulsivament com a regal de Nadal per a després, mesos després, abandonar-los a l’estiu quan els amos ja no estan disposats a fer-se càrrec d’ells. Per favor, siguem responsables. Els animals són éssers vius que mereixen atenció i cura per a tota la vida. És per això que demanem que aquest Nadal no es compren animals i, que s’opte per l’adopció responsable. Hi ha molts animals que, hui dia, segueixen a l’espera d’una llar i d’uns amos que els atenguen. La seua adopció sí que seria un bon regal de Nadal. Però per als propis animals, no per a nosaltres”.

La Protectora d’Animals de Burjassot té dos telèfons de, 655685859 – 675740732 i el correu electrònic protectoraburjassot@gmail.com .