La regidora d’Educació, Laura Espinosa, presenta als centres educatius els projectes del Pla “Burjassot, Ciutat Educadora”

23 maig 2016|Burjassot

Els centres educatius de Burjassot han respost d’una manera molt positiva a les propostes plantejades per la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa Pérez, dins del Pla “Burjassot Ciutat Educadora”.

Laura ha volgut presentar en primera persona les iniciatives que engloba el citat pla; iniciatives que han agradat als centres educatius i que ja compten amb nou d’ells que han confirmat el seu interés a participar en tots els projectes que s’engeguen.

Dins dels projectes tractats en la reunió, es va dur a terme la presentació del projecte “Agent-tutor”, el qual compta amb la col·laboració de la Policia Local i la Policia Nacional de Burjassot. Així mateix, se’ls va informar de la proposta didàctica “Enrédate”, programa educatiu d’UNICEF dirigit a centres d’ensenyament que promou el coneixement dels Drets de la Infància i l’exercici de la ciutadania global solidària i responsable.

També en col·laboració amb UNICEF, es va presentar el projecte “Democratització de l’ensenyament”, que cerca, a través de dues iniciatives interrelacionades, fomentar la participació de la infància i la joventut, a través dels centres educatius com a llocs naturals de trobada i generadors de processos integrals d’aprenentatge.

Finalment, es va proposar als centres la realització d’un Ple infantil amb l’objectiu de crear un espai municipal on l’alumnat puga participar i donar a conéixer les seues necessitats i interessos i proposar iniciatives que donen respostes a la seua realitat.

La setmana vinent, la regidora es reunirà de nou amb els centres escolars per tractar els projectes relacionats amb la promoció del valencià i la prevenció de l’assetjament escolar.