La regidora d’Educació, Laura Espinosa, visita els centres educatius de Burjassot en l’inici del curs 2015/2016

5 octubre 2015|Burjassot

Conéixer de primera mà la comunitat educativa del centre, els equips docents o els programes que cada centre desenvoluparà al llarg del nou curs escolar. Aquestes són algunes de les qüestions que la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa, ha conegut i compartit amb tots els col·legis i IES de Burjassot, als quals ha visitat en l’inici del curs 2015/16.

Laura ha visitat tots els centres de primària i secundària de Burjassot i ha tingut l’oportunitat de conéixer els projectes amb els quals es comencen en aquests centres educatius i a partir dels quals es desenvolupa l’educació dels xiquets, xiquetes i joves del municipi. A més, en aquestes visites i en les reunions que ha tingut amb els propis centres ha pogut conéixer la seua important labor educativa.

Un primer contacte amb tots els centres de Burjassot en l’inici del curs 2015/16; contacte que continuarà al llarg d’aquests mesos amb l’objectiu de conéixer i coordinar totes les accions dels centres i el treball educatiu de l’Ajuntament de Burjassot.