La Regidoria de Benestar Animal informarà sobre els casos d’abandó d’animals

7 juliol 2016|Burjassot

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, comença una línia de treball centrada en la informació i la difusió sobre els casos d’animals abandonats i/o perduts que se succeeixen en el municipi. En col·laboració amb la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), la regidoria informarà la ciutadania dels animals que queden abandonats en diferents punts de la ciutat, així com també donarà difusió dels animals que es perden, a fi que els seus amos puguen trobar-los el més aviat possible.

Per a dur a terme aquest treball, el web municipal, www.burjassot.org, inclou ara en l’apartat de Notícies, una nova secció anomenada Benestar Animal, on s’aniran publicant totes les informacions i fotografies de casos d’animals abandonats i perduts.

Paral·lelament, la regidoria vol fer una crida a la consciència i a la responsabilitat ciutadana en unes dates, les de l’estiu, en les quals, desafortunadament, el nombre d’abandons d’animals es multiplica. Des de Benestar Animal, es recorda que l’abandó porta amb si una sanció arreplegada en l’Ordenança Municipal Reguladora de tinença d’animals. Així mateix, s’aconsella adoptar en lloc de comprar animals, si realment es desitja tenir-los, amb la responsabilitat que açò comporta envers ells i, finalment, en el cas sobretot dels gats, es recorda la importància d’optar per l’esterilització, per a evitar ventrades no desitjades que poden acabar en abandons massius com els quals s’han produït, durant les últimes setmanes a Burjassot, que han fet que la SPAB haja arreplegat a prop de trenta gats bebés, abandonats en caixes (Telèfons de contacte SPAB: 675740732/ 655685859).