La Regidoria d’Educació inicia la Campanya de Prevenció i Detecció de dificultats en el Desenvolupament Maduratiu

8 febrer 2017|Burjassot

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa Pérez, iniciarà dilluns que ve 13 de febrer, de la mà del Servei Psicopedagògic Municipal, la Campanya de Prevenció i Detecció de Dificultats en el Desenvolupament Maduratiu de xiquetes i xiquets de 2-3 anys. Una campanya que es va a desenvolupar, tal com han assenyalat des del servei municipal, en les Escoles Infantils Municipals d’Isabel La Catòlica i de les 613 Vivendes i en l’Escola Infantil de Caputxeta Roja.

Per a explicar la campanya a les mares i els pares que tenen als seus xiquets en les citades escoles infantils, divendres que ve 10 de febrer es va a desenvolupar una xerrada informativa, a les 12:15 hores, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado per a explicar-los les actuacions que es van a dur a terme amb les xiquetes i els xiquets. A més, els tècnics resoldran tots els dubtes i inquietuds que els plantegen els assistents.

L’objectiu de la campanya és prevenir, detectar i intervenir precoçment en xiquetes i xiquets amb dificultats en el seu desenvolupament maduratiu i/o dificultats en la implantació d’hàbits bàsics concordes amb la seua edat evolutiva. Una vegada finalitzada la campanya, que es desenvoluparà fins al mes d’abril, el Servei Psicopedagògic Municipal elaborarà un informe amb les dades obtingudes, dels xiquets en els quals s’han detectat aquestes necessitats o dificultats, que es portarà a la Comissió d’Escolarització amb l’objectiu de planificar els recursos educatius dels xiquets i xiquetes de 3 anys que iniciaran el pròxim curs escolar el 2n cicle d’educació Infantil en els centres escolars de Burjassot.