La Sala A de la Casa de Cultura de Burjassot obri les seues portes a l’art de Fermín Reyes Alegre

12 juny 2015|Burjassot

La Sala A de la Casa de Cultura de Burjassot inaugurarà nova mostra el pròxim 15 de juny a les 19 hores. Ho farà de la mà de Fermín Reyes Alegre, artista plàstic que presentarà la seua exposició La pintura es un arma. La mostra es podrà visitar fins al 26 de juny.

Una exposició molt diferent i sorprenent a la vista dels seus visitants, ja que, com el mateix Fermín assenyal “per a mi l’art és més que bellesa, ha d’aportar més que la bellesa d’un paisatge o de la mar. Al marge de la seua bellesa, ha d’haver-hi alguna cosa més que ens remoga els budells i les neurones i, si és necessari, també el cor”. L’autor té un compromís amb l’art, “amb la pintura, que em porta a ser, a través d’ella, un cronista de la societat”.

Fermín presentarà en el citat espai municipal una mostra retrospectiva dels seus últim deu anys de carrera pictòrica en els quals ha volgut “despertar consciències dormides, ajudar al fet que la societat s’adone que el món és possible d’una altra manera”. Seran entre 30 i 40 creacions en les quals es podrà comprovar aquest compromís que l’artista té amb la pintura, amb la seua creació, alhora que amb la realitat de moltes de les coses que estan passant o han passat en la societat actual.

Una manera molt diferent de concebre l’art; una exposició que Burjassot li devia a aquest genial artista que ha passat la seua vida en el municipi i al qual ara li mostrarà el millor de si, les seues pintures.