La sala d’exposicions de la Casa de Cultura estrena exposició

10 octubre 2022|Burjassot

Des de 10/10/2022 fins a 21/10/2022

Expo Santacreu

Continuant amb la seua programació anual d’exposicions, la Casa de Cultura de Burjassot estrenarà aquesta setmana una nova mostra en la qual el protagonisme serà per a les obres de Rafa Santacreu. L’exposició, que arriba amb el nom “Cicatrices” es podrà visitar fins al 21 d’octubre, en l’horari habitual de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 08.00 a 21.00 hores.

Rafa Santacreu exposarà una mostra de les seues creacions realitzades en acrílic tant en suport paper, taula com en llenç. A més d’obres actuals, l’autor ha triat una selecció d’obres d’anys anteriors a través de les quals es dona sentit a la seua creació actual. Dins de les seues creacions, destaquen les obres en les quals les botelles o les sabatilles són les protagonistes.

Per a ell, aquests dos elements són molt importants en la seua trajectòria artística ja que, d’una banda, “les botelles de plàstic són com una metàfora del cos humà, amb les seues cicatrius i amb la petjada de tot el que li passa”, esmentes que, en el cas de les sabatilles usades, “són l’element que ens acompanya, que l’usem per a fer qualsevol cosa o anar a qualsevol lloc i, alhora, també importa aquelles vivències que ja no estan però que gràcies a les sabatilles queden en el record”, en paraules del mateix autor.

Aquestes dues sèries, la “Autobiografía”, amb les botelles, i la de “Descalzos”, amb les sabatilles, són el preludi a “Cicatrius”, la mostra que es podrà veure a la Casa de Cultura i en la qual també hi haurà personatges del món de la cultura que han marcat a l’autor.