El Tívoli obri les portes a una divertida experiència fluor

22 novembre 2022|Burjassot

Des de 10/12/2022 fins a 10/12/2022

flúor
Diumenge que ve 11 de desembre, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, ha programat un divertit espectacle a la sala polivalent del Centre Cultural Tívoli en el qual el fons marí serà el protagonista.

Amb dos passes, un a les 11 h i un altre a les 12.45 h, arriba a Burjassot una experiència d’ombres, amb referència al fons marí i a la cura de les profunditats dels oceans. Una experiència fluor, tal com l’han definida els seus creadors, amb efectes d’il·luminació sensorial, que farà que tots els presents  se senten com a part de l’oceà.

Per a poder participar en aquesta activitat, en valencià, que es desenvolupa després d’haver-la habut d’ajornar el passat mes de juny, és necessari sol·licitar invitació ja que els dos passes tenen l’aforament limitat. Les invitacions poden sol·licitar-se, a partir del dia 24 de novembre, en aquest ENLLAÇ, i caldrà indicar la sessió a la qual es vol assistir, el nom i cognoms de la persona que les sol·licita i el menor al qual acompanya, juntament amb un telèfon de contacte.

Quant a les inscripcions, donada el gran acolliment que ha tingut aquesta activitat, l’àrea d’Educació ha informat que es limita a un adult per unitat familiar i les persones inscrites en l’anterior període que seguisquen interessades, hauran de tornar a inscriure’s accedint al codi QR que apareixerà en la pàgina web de l’Ajuntament. En el cas que hagen d’anar dos adults en lloc d’un per unitat familiar, pel fet que un dels xiquets tinga diversitat funcional, s’haurà d’aportar la certificació en el moment de la recollida de les entrades. En cas d’acudir només un adult, no farà falta.

Herminia és la protagonista del contacontes que introduirà a grans i menuts en la importància de la cura del medi ambient, especialment dels oceans i dels fons marins, i de com cada acció que realitzem en la nostra vida diària, apostant pel correcte reciclatge de tots els productes i elements que usem, fa possible que les mars i oceans estiguen nets i les espècies marines estiguen tranquil·les en el seu entorn.