La Setmana Cultural de la Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos s’inaugurarà el 22 d’octubre

16 octubre 2018|Burjassot

Des de 22/10/2018 fins a 27/10/2018

Semana Cultural Falla Mariano Benlliure 2018

La Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos està vivint uns mesos d’intensa activitat cultural i solidària. Bona prova d’això és que ja ha llançat la seua I Sant Silvestre l’Empalme- Avapace que ja ha obert les seues inscripcions des de www.cronorunner.com i que, pròximament, celebrarà la seua Setmana Cultural.

La inauguració de la Setmana serà dilluns que ve 22 d’octubre en el casal de la Falla, situat al carrer Mariano Benlliure, 9, a les 20.30 hores. Un dia més tard, el dimarts 23 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc un taller de perruqueria i maquillatge, a càrrec d’Esther Ruiz. Perruqueria i Estètica.

El dimecres 24 d’octubre, a partir de les 19 hores, serà l’exposició “Santet Artesania” per a, en finalitzar, realitzar una demostració de com col·locar un mocador. En aquest cas, l’activitat estarà a càrrec de Manuel Mercader, Director de l’Associació Cultural Grup de Danses La Senyera.

En els últims dies de la setmana, el dijous 25 d’octubre, l’activitat portarà als seus participants a aprendre com es col·loca una mantilla, de la mà de la tenda Antigüedades Me Encanta i, el divendres 26 d’octubre, després de l’actuació del grup de teatre infantil de la Falla en la Residència Ballesol, a les 18 hores, serà el torn del sopar en el Casal, sobre les 22 hores. Després, tindrà lloc una xarrada per part de diferents membres d’Avapace.

Per a tancar la setmana, el dissabte 27 d’octubre a partir de les 18 hores i en el Centre Cultural Tívoli, tindrà lloc una Desfilada d’Indumentària i Complements de Valenciana en el qual participen Art Antic, Mavimar, La Casa dels Fallers i el seu *telier Albaes. També col·laboren Estilistes M&C, Álvaro Peris Estilistas i Esther Ruiz, Perruqueria i Estètica.