La Societat Protectora d’Animals de Burjassot celebra les VIII Jornades Animalistes i la II Festipet amb “remember” inclòs

12 novembre 2018|Burjassot

Des de 01/12/2018 fins a 01/12/2018

II Festipet diciembre 2018
SPAB Fiesta Remember 17-11-2018

L’aparcament del Pavelló Cobert de Burjassot es transformarà, el proper dissabte, 1 de desembre. Des de primera hora del matí i fins a ben entrada la nit, aquest espai municipal acollirà la celebració de les VIII Jornades Animalistes i, dins d’aquestes, la II Festipet i el II Remember Solidari a favor de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB).

Aquesta jornada, que compta amb el suport indiscutible de la regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Olga Camps, és molt especial enguany ja que la SPAB està celebrant el seu desé aniversari.

La jornada començarà a les 10.30 hores amb la marxa pels drets dels animals, acompanyada per la batucada Green Gos, des de la Plaça de l’Ajuntament fins a arribar a l’aparcament del Pavelló, moment en el qual es donarà per inaugurada la jornada, sobre les 11 del matí. Una mica més tard, a les 11.15 hores, serà l’exhibició de zumba amb Anaís Yannis i Inés Fitness per a, a les 12 hores, donar pas a la desfilada d’animals abandonats.

L’exhibició de gossos ensinistrats en detecció d’explosius, d’Adiestra València, serà a les 13 hores mentre que la de la Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot serà a les 17 hores per a donar pas, una hora més tard, a la desfilada de gossos adoptats. A partir de les 20 hores hi haurà balls amb foc a càrrec de Sow Fènix i, mitja hora més tard, es realitzarà una projecció sobre els deu anys de vida de l’SPAB.

Paral·lelament, a les 20 hores i fins a ben entrada la matinada, tindrà lloc el II Remember Solidari a favor de l’SPAB amb música dels noranta i dels huitanta a més dels ritmes més actuals. En aquest cas, els djs que col·laboraran per la causa seran Jose Vicente Ballester (Remember FM), José Moreno (La Capa del tiempo), DJ Luis (Cormorán VLC), Raúl DJ (Carpa del tiempo) i Santi Gallego (El tiempo del remember, de Burjassot Ràdio).

La pólvora no faltarà en un dia tan especial per a l’PAB i, de la mà de la Penya El Coet de Burjassot, hi haurà un espectacle de focs artificials a les 21 hores. Després, començarà el II Festipet, amb entrada gratuïta i el ritme dels millors djs.

Durant tota la jornada hi haurà també pinta cares, globoflexia, jocs per a xiquets, taules informatives, venda solidària, tómbola i Foodtrucks per a recuperar forces.