La Societat Protectora d’Animals de Burjassot organitza una recollida solidària d’aliments i productes bàsics per als animals abandonats

21 octubre 2020|Burjassot

Des de 31/10/2020 fins a 31/10/2020

SPAB- Recogida solidaria 31-10-2020

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot continua treballant, també en època de pandèmia, per proporcionar el major benestar possible als animals abandonats. Ara que, de moment, no es poden organitzar ni mercadets ni un altre tipus d’esdeveniments solidaris, els voluntaris i voluntàries de l’SPAB han organitzat una recollida solidària d’aliments i productes bàsics per a la cura i higiene animal, la qual tindrà lloc dissabte que ve 31 d’octubre, al costat de la Tienda Animal, situada al Parc Albán.

La recollida solidària es realitzarà en dos torns, de 10h a 14h i de 15h a 20h. Les persones que s’animen a col·laborar amb l’SPAB poden acostar-se i contribuir amb bosses i paquets de pienso, llandes i envasos de menjar humit, complements alimentosos, productes antiparasitaris i altres tipus de medicació que es poden adquirir en botiga, arena de gats així com altres productes d’higiene, etc…

Durant els dos torns de la jornada, els voluntaris i voluntàries de l’SPAB també habilitaran una taula solidària amb informació sobre els animals en abandó que ara mateix estan a càrrec de la SPAB, amb l’objectiu de fomentar l’adopció i també amb venda de detalls i articles amb temàtica animal, els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a cura dels animals abandonats.

Són moments difícils per a tots, i per a l’SPAB també. Així que qualsevol ajuda en forma d’aliments o productes per a la cura animal seran molt benvinguts ja que, ara que no podem organitzar esdeveniments solidaris de major envergadura, aquest tipus de recollides en col·laboració amb comerços, però sobretot amb la solidaritat ciutadana, és l’única manera d’obtindre ajuda per als nostres peluts”, declaren des de l’SPAB.