La sol·licitud del Xec Modernització s’obri l’1 de març i destinarà fins a 450€ per empresa per a la seua modernització

26 febrer 2016|Burjassot

La Regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Roc Senent, a través de CEMEF SLU, ha engegat, per quart any, el programa municipal d’ajudes dirigides al suport per a la consolidació i modernització d’activitats empresarials desenvolupades per autònoms, autònomes i micro pimes, el denominat Xec Modernització, per a poder millorar els seus productes, serveis o model de negoci.

El propi regidor, al costat dels tècnics de CEMEF, ha explicat als comerciants del municipi en què consisteix el programa i ha respost als dubtes i qüestions plantejades pels comerciants en la reunió mantinguda en el Saló de Plens de l’Ajuntament, tal com es pot veure a la foto que acompanya aquesta informació.

La quantia de l’ajuda no podrà ser superior als 300€ per sol·licitant o els 450€ en el cas que els proveïdors utilitzats per a la justificació de la subvenció siguen també empreses situades a Burjassot. Roc Senent ha destacat en la seua trobada amb els comerciants, aquest fet, a més que “d’aquesta manera, es contribueix per partida doble a la dinamització econòmica del nostre poble”. També ha volgut insistir en l’aposta de la seua Regidoria “per a la millora de la competitivitat dels comerços locals de Burjassot, per a consolidar el municipi com una ciutat comercial”.

Els beneficiaris d’aquestes ajudes, que podran sol·licitar-se de l’1 al 31 de març, tots dos inclusivament, seran les empreses individuals, autònoms i autònomes i micro pimes que complisquen els requisits marcats en les BASES, que poden consultar-se en la web municipal, www.burjassot.org, secció Notícies/Economia, o bé en la web de CEMEF, www.cemefempresas.com. L’imprés de sol·licitud pot descarregar-se ACÍSe subvencionarà el 50% de la despesa dels projectes que complisquen amb les bases estipulades per a l’accés a l’ajuda. 

En les mateixes s’estableix que les persones físiques o jurídiques que sol·liciten les ajudes han de tenir el seu domicili social en el terme de Burjassot, que han de desenvolupar de forma habitual, personal, directa, per compte propi a títol lucratiu i fora de l’àmbit d’organització i direcció d’una altra persona, una activitat econòmica o professional per compte propi i, finalment, que l’activitat per a la qual sol·liciten l’ajuda ha d’estar donada d’alta abans que acabe el termini de sol·licitud de la subvenció.

Quant als conceptes subvencionables, seran objecte de l’ajuda les actuacions destinades a la renovació o millora tecnològica, les destinades a la incorporació i implantació del disseny per a la millora de producte i/o servei, així com la millora de la imatge de la PIME, les destines a escometre millores necessàries per al compliment de les bones pràctiques mediambientals i les orientades a l’eliminació de barreres arquitectòniques.

Qualsevol dubte pel que fa a la convocatòria pot consultar-se en CEMEF, en el telèfon 96 316 02 50.