La SPAB celebra un nou esdeveniment solidari per al foment de l’adopció

19 gener 2022|Burjassot

Des de 23/01/2022 fins a 23/01/2022

Diumenge que ve 23 de gener, els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) estaran en la Plaça d’Emili Castelar per a celebrar un nou esdeveniment solidari, el primer de 2022, amb el qual continuar promovent l’adopció d’animals abandonats.

De 10h a 20h, la SPAB muntarà el seu particular rasclet solidari en la plaça on els visitants que s’acosten trobaran, en diverses parades, variats articles com ara samarretes, tasses, bosses, llibres o joguets, entre altres coses. Tots els fons que la SPAB obtinga seran destinats a cura dels animals dels quals l’entitat s’està fent càrrec per estar en estat d’abandó. A més, els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran molt agraïts de poder recollir tots els articles i productes per a l’alimentació, la higiene i la neteja dels animals amb els quals la ciutadania vulga contribuir.

La SPAB oferirà així mateix als visitants tot tipus d’informació sobre adopcions, cases d’acolliment o què fer per a convertir-se en soci o sòcia de la SPAB. També seguirà oberta una recollida de signatures perquè s’apliquen les esmenes a la futura Llei de Benestar Animal i Tinença d’Animals.

Per a la celebració de l’esdeveniment amb garanties, la SPAB recorda que s’hauran de respectar unes certes mesures sanitàries com són l’ús de la mascareta de llarg a llarg de totes les parades que es munten i el manteniment de la distància de seguretat. També hi haurà gel hidroalcohòlic a la disposició dels visitants.

La SPAB té un telèfon de contacte que és el 655685859, així com una adreça de correu electrònic: protectoraburjassot@gmail.com.