L’SPAB organitza el seu mercadet solidari més nadalenc pel foment de l’adopció

13 desembre 2019|Burjassot

Des de 15/12/2019 fins a 15/12/2019

SPAB 15-12-2019

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat, per a diumenge que ve 15 de desembre, una cita solidària i molt nadalenca, que tindrà lloc, en la Plaça de l’Ajuntament de la localitat, des de les 10h i fins a les 20h. Els voluntaris i voluntàries de l’SPAB muntaran el seu habitual rasclet solidari amb tota mena d’articles a la venda, la recaptació dels quals anirà destinada íntegrament als animals abandonats que l’SPAB té sota la seua custòdia.

També s’instal·larà una taula informativa en la qual es resoldran dubtes sobre adopcions, acolliment, voluntariat, apadrinament o la possibilitat de convertir-se en soci o sòcia de l’SPAB. També s’acceptaran donacions per part de persones sensibilitzades amb la causa animalista.

A tot això, s’unirà el rasclet pròpiament dit en el qual hi haurà llibres, elements electrònics, joguets, parament o roba, a preus molt assequibles, per totes les persones que vulguen col·laborar amb aquesta causa, la de la cura i protecció dels animals de companyia.