La SPAB organitza un nou rastell solidari en benefici dels seus animals

22 març 2018|Burjassot

Des de 25/03/2018 fins a 25/03/2018

Rastrillo SPAB

Després d’haver ajornat el seu últim rastell solidari, a causa de les inclemències meteorològiques, la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) torna a eixir al carrer per a recaptar fons destinats als seus peluts. 

Així, aquest diumenge 25 de març a partir de les 10 hores, els voluntaris de la SPAB estaran en la Plaça de l’Ajuntament amb una nova edició del seu rastell solidari que, una vegada més, també comptarà amb una taula informativa per la qual podran passar totes les persones que així ho desitgen per a resoldre els seus dubtes sobre l’adopció d’animals, l’acolliment o com col·laborar amb la SPAB. 

En el rastell es podran adquirir llibres, elements electrònics, articles per a la llar i tot a preus molt assequibles ja que l’objectiu és aconseguir la major quantitat de fons per a destinar-los a cura dels animals que la SPAB té baix la seua responsabilitat, abandonats en la seua majoria.

Com no podia ser d’una altra manera, l’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot a través de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps.