La Protectora d’Animals organitza una nova recollida solidària

21 abril 2022|Burjassot

Des de 23/04/2022 fins a 23/04/2022

SPAB Recogida solidaria 23-04-2022

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària per a la qual sol·licita la solidaritat ciutadana envers els animals en estat d’abandó. La recollida solidària tindrà lloc dissabte que ve 23 d’abril. En aquesta ocasió, ha prestat col·laboració a la causa animalista el supermercat MasyMas, de manera que els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran a les portes de tal establiment comercial que, a Burjassot, té la seua ubicació en el Passeig del Rajolar, 1. La SPAB estarà de recollida solidària tota la jornada, al matí de 10 h a 14 h i a la vesprada, de 16.30 h a 20.30 h.

Encara que tot producte que guarde relació amb l’alimentació, higiene i altres cures dels animals, serà ben rebut per part de la SPAB, els voluntaris i voluntàries insisteixen que el que més falta els fa és menjar humit i pinso de gats i arena per a les necessitats dels felins.

Col·laborar amb la SPAB per part de la ciutadania és senzill. N’hi ha prou amb acostar-se al supermercat dissabte que ve i, en el carro de la compra, incloure algun dels productes que necessita la SPAB i, una vegada s’haja passat per caixa, donar-los als voluntaris i voluntàries de la SPAB que allí es troben, els quals volen insistir que tota ajuda i col·laboració serà benvinguda.
Per a posar-se en contacte amb la SPAB es pot enviar un correu electrònic a protectoraburjassot@gmail.com o telefonar al 655 68 58 59.