La SPAB organitza una nova recollida solidària, davant la necessitat d’aliments per a gats

29 juny 2021|Burjassot

Des de 03/07/2021 fins a 03/07/2021

Recogida solidaria SPAB 3-06-2021

La Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) ha organitzat una nova recollida solidària que tindrà lloc dissabte que ve 3 de juliol. Els voluntaris i voluntàries de la SPAB sol·liciten la solidaritat i l’ajuda ciutadana davant una urgent necessitat d’aliments i productes per als felins abandonats que la Protectora té al seu càrrec.

En aquesta ocasió, la recollida solidària tindrà lloc en col·laboració amb Family Cash, de manera que els voluntaris i voluntàries de la SPAB estaran el dissabte, entre les 10h i les 20h, a les portes d’aquest hipermercat situat al Parc comercial Albán per a recollir tots els productes amb què els clients vulguen col·laborar.

La SPAB, segons els propis voluntaris i voluntàries, necessita amb urgència, menjar humit per a gats júnior, pienso per a gats i gossos, arena higiènica per a gats així com productes de neteja i higiene animal. Col·laborar en aquesta recollida solidària és senzill. N’hi ha prou amb acostar-se al supermercat dissabte que ve i, en el carret de la compra, incloure algun dels productes que necessita la SPAB i, una vegada s’haja passat per caixa, donar-los als voluntaris i voluntàries de la SPAB que allí es troben, els quals volen insistir que tota ajuda i col·laboració serà benvinguda.