La SPAB organitza una nova recollida solidària

25 gener 2022|Burjassot

Des de 29/01/2022 fins a 29/01/2022

SPAB- Recogida solidaria spab 29-01-2022

Els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) continuen dedicant una part del seu temps a millorar la qualitat de vida dels animals que es troben en estat d’abandó. És per això que la SPAB ha organitzat una nova recollida solidària, gràcies a la col·laboració que presten amb l’entitat burjassotera diferents establiments comercials situats en la localitat.

La pròxima cita serà el dissabte 29 de gener, quan els voluntaris i voluntàries de la SPAB celebren una nova jornada de recollida solidària, aquesta vegada en KIWOKO, la botiga especialitzada en animals situada al Parc Comercial Ademuz. L’horari de recollida serà de 10h a 20h, ininterrompudament. Així, voluntaris i voluntàries de l’entitat estaran al costat de les portes de l’establiment comercial per a recollir els productes amb els quals col·laboren els ciutadans i ciutadanes de Burjassot, una vegada realitzades les seues compres. Des de les SPAB, es vol posar l’accent que els productes i articles que més necessiten són pinso per a gats i gossos, menjar humit per a gats, snacks, transportins, arena de gats així com qualsevol altre article de neteja i higiene.

Col·laborar és molt senzill. N’hi ha prou amb acudir a la botiga i, en el carret de la compra, afegir algun producte destinat a la SPAB. En la zona de caixa, voluntaris i voluntàries de la Protectora s’encarregaran de recollir totes les “compres” que realitzen els ciutadans i ciutadanes que vulguen contribuir al benestar dels animals en estat d’abandó.

La Protectora d’Animals de Burjassot té dos telèfons de contacte, 655685859 – 675740732 i el correu electrònic protectoraburjassot@gmail.com.