La SPAB torna a eixir al carrer per a arreplegar fons en benefici dels animals abandonats

27 setembre 2016|Burjassot

Els voluntaris i voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot tornaran a eixir al carrer, diumenge que ve 2 d’octubre, per a recaptar fons a fi de seguir cuidant de tots aquells animals que ciutadans incívics i irresponsables abandonen en els carrers del municipi. El rasclet solidari, com tots els que organitza la SPAB al llarg de l’any per a recaptar fons amb els quals sufragar totes les despeses que es deriven de la cura animal i que són molts i variats, tindrà lloc en la Plaça de l’Ajuntament. Una vegada més, la SPAB comptarà amb la col·laboració del Consistori, des de la Regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Olga Camps.

Des de les 10h i fins a les 20h de la nit, els voluntaris i voluntàries de la SPAB s’encarregaran d’oferir informació útil sobre el treball de la Protectora a tots els ciutadans i ciutadanes que s’acosten per interès. En aquesta taula solidària i informativa, també hi haurà informació sobre els animals que en l’actualitat estan a l’espera d’adopció, així com també aquelles persones que vulguen podran adquirir el numeret amb el qual la Protectora d’Animals jugarà a la Loteria de Nadal, una forma més d’ajudar a la SPAB.

Per descomptat, no faltarà el rasclet solidari amb articles de segona mà, llibres, joguets, roba, papereria, etc… tot allò que es venga, anirà íntegre a la cura dels animals abandonats que la SPAB té al seu càrrec, mentre troben una nova llar, habitada per persones responsables envers ells.