La Terrassa d’Estiu obri les seues portes a la projecció de “Lo dejo cuando quiera” i “El Rey León”

6 agost 2019|Burjassot

Des de 13/08/2019 fins a 18/08/2019

El Rey León
Lo dejo cuando quiera

La comèdia espanyola “Lo dejo cuando quiera” compartirà setmana de projecció amb el valoradíssim nou lliurament de “El Rey León” a la Terrassa d’Estiu de Burjassot. Totes les sessions, de dimarts a diumenge, com és habitual, seran a les 22.30 hores.

Els dies 13, 14 i 15 d’agost arriba a l’Auditori de la Casa de Cultura “Lo dejo cuando quiera”, la nova pel·lícula que protagonitzen David Verdaguer, Ernesto Sevilla i Carlos Santos. Riures assegurats que no faran més que augmentar a mesura que avance i es complique la trama. Tres professors d’universitat que s’han quedat en l’atur, troben sense buscar-ho la solució als seus problemes: oferir un complex vitamínic als joves que permet donar-ho tot de festa i que no té efectes secundaris. El térbol món de la nit i els negocis fraudulents per a tres homes res preparats serà el teló de fons d’aquesta boja comèdia espanyola.

El remake de “El Rei León” no deixa a ningú indiferent. Milions de persones a tot el món han pogut gaudir ja de la nova i millorada pel·lícula de Disney, que arriba a Burjassot els dies 16, 17 i 18 d’agost. Aquesta pel·lícula animada d’acció real manté els punts forts de l’original, que es va estrenar en 1994 i afig més emoció, més realisme i unes veus increïbles que interpreten els clàssics temes d’aquest musical. Simba, Timón, Pumba, Nala i tots els altres animals de la sabana prometen il·lusionar i emocionar a grans i a menuts.

Les entrades poden adquirir-se tant en taquilla com a través de la web municipal, a un preu de 4€.