El cinema de Burjassot torna al Tívoli amb “Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas”

25 juliol 2017|Burjassot

Des de 08/09/2017 fins a 10/09/2017

Tadeo

Amb l’arribada del mes de setembre, la Terrassa d’Estiu tanca les seues portes fins al pròxim estiu. El que no tanca és la programació cinematogràfica de Burjassot, que comença un nou curs a lo gran, tornant a la gran pantalla del Centre Cultural Tívoli. Ho farà el segon cap de setmana de setembre, amb l’arribada de la pel·lícula “Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas”, que es projectarà del 8 al 10 de setembre. Hi haurà un total de sis projeccions, divendres, dissabte i diumenge, a les 17h i a les 19:30h.

El segon lliurament de les aventures d’aquest obrer amb un esperit aventurer i somiador que acaba com a arqueòleg per casualitat portarà als espectadors burjassoters fins a Las Vegas. Allí acudeix a la presentació de l’últim descobriment de l’arqueòloga Sara Lavroff. Es tracta d’un papir que demostra que el Collar de Midas, el Rei que convertia tot el que tocava en or, existeix de debò. Però les coses es complicaran quan un malvat  segreste a Sara per a així fer-se amb la relíquia i aconseguir riqueses infinites. Serà llavors quan Tadeo emprendrà un viatge per mig món per a evitar-ho. Al costat dels seus fidels amics el lloro Belzoni i el seu gos Jeff, Tadeo haurà de tirar mà del seu enginy per a rescatar a Sara, en un arriscat viatge, on trobarà nous amics… i nous vilans.

El preu de les entrades per a gaudir de les estrenes del Cinema Tívoli és de només 4 euros i poden adquirir-se, en la taquilla del Tívoli, des d’una hora abans de l’inici de cada projecció.