La Terrassa d’Estiu congrega a més de 6.700 espectadors al juliol i agost

23 setembre 2019|Burjassot

cine

Durant els principals mesos de l’estiu, juliol i agost, una de les opcions d’oci i temps lliure dels ciutadans i ciutadanes de Burjassot ha sigut gaudir de les pel·lícules que ha oferit la Terrassa d’Estiu de Burjassot. I és que un total de 6761 persones han passat per l’Auditori de la Casa de Cultura per a veure alguna de les díhuit pel·lícules que s’han programat, setmana a setmana, amb projeccions de dimarts a diumenge i dues pel·lícules diferents per setmana.

Les pel·lícules que han congregat a més espectadors són, per aquest ordre, “Toy Story 4”, “El Rey León” i “Padre no hay más que uno”. Les noves aventures de Woody, Buzz i la resta de famosos joguets van aconseguir els 977 espectadors. Per part seua, la realista versió de “El Rey León” va ser vista a l’Auditori per 827 espectadors, mentre que les peripècies de Santiago Segura, exercint de pare atabalat família en “Padre no hay más que uno” va aconseguir asseure al pati de butaques a 636 espectadors. “Mascotas 2”, amb 621 espectadors; “Spiderman: lejos de casa”, amb 592 espectadors o Aladdin, amb 443 espectadors, completen la llista de pel·lícules més vistes durant l’estiu burjassoter.

A partir del cap de setmana del 20 de setembre, la programació de cinema d’estrena tornarà al Centre Cultural Tívoli. Ho farà amb una reposició de la comèdia “Padre no hay más que uno” i amb el thriller “Quien a hierro mata”.