La Terrassa d’Estiu acomiada juliol amb “El mejor verano de mi vida”

9 juliol 2018|Burjassot

Des de 27/07/2018 fins a 29/07/2018

El mejor verano de mi vida

El mes de juliol desfulla les seues últimes pàgines del calendari però no hi ha de què preocupar-se ja que encara queden moltes setmanes per a continuar gaudint de les millors estrenes de cinema a la fresca de la Terrassa d’Estiu de Burjassot. Per a acomiadar el mes de juliol ben a dalt, durant el cap de setmana del 27 al 29, els espectadors tindran a la seua disposició la pel·lícula “El mejor verano de mi vida”, que es projectarà el divendres, el dissabte i el diumenge, a les 22:30h.

Es tracta d’una comèdia per a tots els públics del director Dani de la Orden que compta amb el protagonisme de Leo Harlem. L’actor i humorista dóna vida a Curro, un venedor de robots de cuina que somia amb treballar en el món financer. En plena crisi de parella i envoltat de deutes, Curro li promet al seu fill Nico, de 9 anys, que li portarà a unes vacances d’estiu inoblidables si trau tot excel·lents. El xicotet compleix amb els pacte i pare i fill s’embarquen en un viatge que canviarà les seues vides per sempre.

El repartiment compta també amb les interpretacions de Maggie Civantos, Toni Acosta, Jordi Sánchez, Silvia Abril, Berto Romero o Arturo Valls, entre uns altres. Es tracta del quart llargmetratge del director català que, segons ha explicat, ha pres com a inspiració l’oscarizada pel·lícula “La vida es bella” de Roberto Benigni.

“El mejor verano de mi vida” va ser la pel·lícula que va tancar, fora de concurs en la Secció Oficial, l’edició número 21 del Festival de Màlaga. Celebrat el mes de març passat.