La Terrassa d’Estiu rep a ‘Un heroi samurái” i a la comèdia ‘Voy a pasármelo bien’

2 agost 2022|Burjassot

Des de 10/08/2022 fins a 14/08/2022

La Terrassa d’Estiu de Burjassot, situada a l’Auditori de la Casa de Cultura, continua oferint la millor cartellera a l’aire lliure als amants del cinema. Amb propostes de cinema pensades per a tots els públics i a un preu reduït, tan sols 4€, la setmana del 10 al 14 d’agost es podrà gaudir de les pel·lícules Un héroe samurái: la leyenda de Hank i de la comèdia espanyola Voy a pasármelo bien.

El dimecres 10 i el dijous 11 d’agost, Hank, un gos encantador amb el cap ple de somnis sobre convertir-se en samurái, arribarà a Burjassot a la recerca del seu destí en aquesta comèdia animada, Un héroe samurái: la leyenda de Hank, inspirada en el clàssic de Mel Brooks, “Blazing Saddles”.

Amb l’arribada del cap de setmana, del divendres 12 al diumenge 14 d’agost, Raúl Arévalo, Karla Souza i Izan Fernández, entre molts altres, protagonitzen la comèdia espanyola Voy a pasármelo bien, que situarà a l’espectador a la fi dels anys 80, quan David i Layla estudien huité de E.G.B. i els agrada molt Hombres G. També s’agraden molt entre ells, però com David està mal aconsellat, totes les seues temptatives romàntiques suposen un fracàs. Malgrat tot, els dos es fan inseparables i es fiquen en embolics cada vegada més grans.

30 anys després, els dos amics no s’han tornat a veure, però mai s’han oblidat l’un de l’altre. Layla és directora de cinema i ha guanyat un Oscar. La vida de David, en canvi, ha sigut més normal i ni és famós ni ha guanyat cap premi. Layla torna a la seua ciutat natal per a rebre un homenatge i els dos passaran junts una setmana. Durant aqueixos dies s’adonaran que els xiquets que van ser no han desaparegut del tot.

Totes les sessions són les 22.15 hores i les entrades poden adquirir-se en taquilla, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció o bé a través de cultura.burjassot.org.