L’última pel·lícula de Tarantino i la seqüela de “Angry Birds” aterren a la Terrassa d’Estiu del 20 al 25 d’agost

6 agost 2019|Burjassot

Des de 20/08/2019 fins a 25/08/2019

Dues pel·lícules molt diferents són les que es podran veure del 20 al 25 d’agost a la Terrassa d’Estiu de Burjassot. “Érase una vez en Hollywood” i “Angry Birds 2” arriben a l’Auditori de la Casa de Cultura i es projectaran en la sessió de les 22:30h, de dimarts a diumenge.

Tres cares molt conegudes com són les de Leonardo Dicaprio, Brad Pitt i Margot Robbie donen vida als tres protagonistes de “Érase una vez en Hollywood”, la nova pel·lícula de l’oscaritzat Quentin Tarantino. Aquesta pel·lícula podrà veure’s del 20 al 22 d’agost. A la fi dels anys 60, un actor de sèries de l’oest arriba a Hollywood, juntament amb el seu millor amic i intenten obrir-se camí en una indústria del cinema que no deixa de canviar. En la seua particular odissea, es trobaran amb una famosa i guardonada actriu. Amb la guerra freda, el moviment hippie i la matança de Charles Manson com a teló de fons, Tarantino aconsegueix, com ja és habitual, que els seus personatges es vegen embolicats en situacions d’allò més extravagants.

En el cas de “Angry Birds 2”, les projeccions arribaran el cap de setmana del 23 al 25 d’agost. Red, Chuck, Bomb i tots els altres ocells protagonistes portaran el seu conflicte a un altre nivell i s’enfrontaran a la vilana Zeta, un ocell que viu en una illa gelada. Aventures i diversió assegurades que faran les delícies dels més menuts.