La Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot realitza una exhibició per a l’associació La Casa Grande

21 març 2016|Burjassot

La Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot (URCO), dirigida per Manuel Pérez Menero, des de la Regidoria de Policia i Seguretat Ciutadana, realitzarà dijous que ve 24 de març, a partir de les 10:30 hores, una exhibició per a l’associació La Casa Grande, situada enfront de l’estació de metro de Burjassot.

Aquesta entitat té entre els seus projectes un taller de reforç socioeducatiu amb menors entre quatre i catorze anys amb els quals es treballen objectius tals com el coneixement i l’adquisició de valors, com el respecte, la responsabilitat o la tolerància o descobrir les emocions a través de diferents dinàmiques, entre moltes altres accions. A més, en aquest segon trimestre, l’entitat està treballant en el respecte als animals i com aquests “ens ajuden a expressar de forma correcta les emocions”, tal com han assenyalat des de l’associació.

Per aquest motiu, l’entitat ha sol·licitat l’exhibició d’URCO no solament per a veure el gran treball que realitza la unitat en el municipi sinó també perquè els participants en la mateixa coneguen de primera mà les cures, les atencions i les necessitats dels cans, a més de la importància de respectar-los.