La Unitat Canina de la Policia Local de Burjassot (URCO), present en el 3a Can-rrera Popular Bioparc València

28 setembre 2015|Burjassot

Diumenge que ve 4 d’octubre Burjassot estarà present en la 3a Can-rrera Popular Bioparc València i ho farà de la mà de la Unitat Canina de la Policia Local (URCO) a la qual han convidat a participar en aquest esdeveniment lúdic, esportiu i educatiu.

Durant tot el matí en la qual es desenvolupe l’esdeveniment, hi haurà activitats, exhibicions i demostracions relacionades amb el món animal i, entre elles, la d’URCO, que mostrarà no solament l’ensinistrament dels cans burjassoters o les tècniques de cerca dels animals davall la direcció del guia sinó també les funcions dels gossos policia, així com la conscienciació de la tinença dels animals de companyia i de les seues obligacions.

La 3a Can-rrera Popular Bioparc València és una prova solidària amb motiu del Dia Mundial de l’Animal i que té per objectiu sensibilitzar la població sobre la necessitat de conservar el medi ambient i protegir els animals. Atenent a aquests objectius es tracta d’una prova lúdic-recreativa i solidària, ja que la recaptació anirà destinada a programes de conservació i recerca dels animals a través de la Fundació BIOPARC.