La UPCCA de Burjassot realitzarà on line l’Escola de Pares i Mares “El café de hui el pague jo”

29 octubre 2020|Burjassot

Cartell El cafè de hui el pague jo Peques VALENCIANO

Donades les particularitats d’aquest atípic curs escolar, esdevingudes per l’emergència sanitària que estem vivint, algunes de les activitats extraescolars que es venien desenvolupant en la realitat educativa de Burjassot han hagut de reformular-se. És el cas, per exemple, de l’Escola de Pares i Mares “El café de hui el pague *jo”, posada en marxa per l’Ajuntament de Burjassot, des de les regidories de Benestar Social i Educació, a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), en col·laboració amb les AMPAS dels centres escolars del municipi.

“El café de hui el pague jo” és una campanya que, des de fa diversos cursos, es materialitza en xarrades d’orientació dirigides a les famílies amb fills, especialment a pares, mares i/o tutors, en diferents trams educatius, des de primer de primària fins als cursos de l’ESO. Ara, amb l’objectiu de no promoure reunions en llocs tancats, les xarrades d’enguany es realitzaran, en format virtual, i dirigides a pares i mares amb fills en el mateix tram d’edat. Pròximament, des de la UPCCA s’informarà les AMPAS de les pròximes reunions virtuals i es facilitaran els enllaços per a accedir a aquestes trobades en línia.

L’objectiu d’aquesta Escola de Pares i Mares és guiar i assessorar les famílies en diversos aspectes que té a veure amb l’educació i creixement dels xiquets i joves en relació a temes tan diversos com la conducta i les seues possibles alteracions, l’impacte de les noves tecnologies, les addiccions, les noves formes d’oci, la nutrició, entre altres.