La URSS i La Culpa completen el cartell del II Festival Incendiari per al 5 i el 6 de maig, a Burjassot

17 abril 2023|Burjassot

Des de 05/05/2023 fins a 06/05/2023

Festival Incenciari

La segona edició del Festival Incendiari tindrà lloc el pròxim cap de setmana del divendres 5 i el divendres 6 de maig a Burjassot. En aquesta segona edició del festival urbà passarà pel seu escenari la reina del post-punk, Ana Curra; els impecables Futuro Terror i diferents bandes joves amb una prometedora carrera com Shego, Depresión Sonora i els valencians Margarita Quebrada. La novetat d’enguany és que s’amplia la programació un dia més, havent-hi així temps i lloc per a més concerts, skate i art, tant al Parc de La Graja com a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Així, un total de cinc bandes actuaran el 6 de maig, des de les 17 hores fins a les 23 hores. El festival Incendiari descentralitza així les hores nocturnes i opta per un format d’oci musical diferent que ve a reivindicar el ja conegut “tardeo”. Les entrades es poden adquirir a través de la ticketera DIU o mitjançant la web del festival.

El mateix dissabte, abans de la cita de la vesprada, el Parc La Granja albergarà una programació gratuïta dirigida als amants del skate i de l’art urbà, amenitzada amb més actuacions. La URSS i La Culpa seran els grups encarregats de donar inici a la jornada, acompanyats de diverses exhibicions de Skate, Roller Freestyle i Escúter, així com un mercat ambulant de revistes i il·lustracions.

En la vesprada del divendres 5 de maig, els assistents gaudiran d’un avanç del festival baix el nom ‘Incendiari Starter Pack’ perquè les noves generacions vagen endinsant-se a l’univers ‘Incendiari’. La música estarà a càrrec dels concerts de Home Brut, Amarillo Fiesta i DingDong System. Des de les 18 hores, i per als més menuts i joves hi haurà tallers de skate, roller freestyle i d’escúter, de la mà de l’Escola de Patinatge ‘València Royals’

El disseny del cartell d’aquesta segona edició del festival Incendiari és obra de la il·lustradora valenciana Maria Barrera.