La Vila del Pilar acull la festa de final de curs del SEAFI

14 juny 2016|Burjassot

El final del curs 2015/16 està ja molt a la vora i en aquests dies es multipliquen els festivals i les festes de final de curs en tots els centres de Burjassot. No anava a ser una excepció el Servei especialitzat d’atenció a menors en situació de risc o amb mesures jurídiques de protecció de l’Ajuntament de Burjassot (SEAFI) que ha programat per a dimarts que ve, 14 de juny, en la Vila del Pilar, la seua festa de final de curs a partir de les 17:30 hores.
El SEAFI ha preparat una jornada lúdica a la qual estan convidats a participar els menors, progenitors i acollidors, en definitiva, les famílies que han sigut ateses pel servei municipal al llarg d’aquest curs. Els participants, prop de 110 persones, podran participar en proves i jocs educatius i, després dels mateixos i junt amb les seues famílies, gaudir d’un berenar per a tots.

Jocs amb aigua, proves d’habilitat, el joc de les cadires, globus d’aigua…i molt més perquè tots gaudisquen d’una divertida vesprada de comiat del curs 2015/16.