La web municipal obri una secció amb informació sobre els centres educatius

13 maig 2020|Burjassot

Malgrat que la comunitat educativa segueix físicament a casa des de la declaració de l’estat d’alarma, el ritme acadèmic tant del curs present com de la preparació del següent, segueix endavant.

Al no poder realitzar les habituals jornades de portes obertes que els col·legis i instituts de Burjassot solien celebrar per aquestes dates, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, ha volgut col·laborar amb els centres educatius en les labors de donar-se a conéixer a les famílies, de promocionar els serveis que ofereix cada centre i de ser altaveu d’informació útil de cara al pròxim procés d’admissió i matrícula per al curs 2020-2021.

Així, en l’àrea d’Educació allotjada en la web municipal, s’ha creat una secció que recull la informació d’interés de cada centre educatiu. Aquells col·legis o instituts que encara no ho hagen fet, poden enviar la informació (principalment els díptics o fullets que cada centre haja editat o vídeos promocionals) al correu electrònic comunicacion@imcjb.net .