L’acció arriba a la Terrassa d’Estiu de Burjassot amb “El Niño”

23 juliol 2015|Burjassot

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot continuarà, el cap de setmana vinent, oferint bon cinema en la Terrassa d’Estiu, el projecte de cinema a l’aire lliure que es desenvolupa, fins a setembre, en l’Auditori de la Casa de Cultura.

Si la setmana passada els veïns del municipi van poder veure la famosa pel·lícula dels 80, Los Goonies, aquesta setmana gaudirà d’un èxit recent en el cinema espanyol, El Niño. Un film que, dirigit per Daniel Monzón i coescrit per ell mateix al costat de Jorge Guerricaechevarría, ha donat molt que parlar i és que ha sigut guardonada amb quatre Premis Goya.

La pel·lícula omplirà d’acció l’Auditori de la Casa de Cultura amb la història de dos joves que s’inicien el món del narcotràfic. La projecció de la pel·lícula serà, en horari únic, el divendres 24 i el dissabte 25, a les 22.30 h i l’entrada té un preu de 2 euros.

A més, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, també ofereix l’oportunitat de conèixer el cinema des de dins mostrant la sala de projecció i la preparació de les pel·lícules en 35 mm. Una iniciativa que es durà a terme el divendres 24 i 31 de juliol. Els interessats han d’apuntar-se a l’esdeveniment creat en Facebook des de la pàgina oficial de l’Agència Jove, traure l’entrada per anticipat i acudir a l’Auditori de la Casa de Cultura a les 22:00 h.

El cap de setmana vinent, la Terrassa d’Estiu 2015 continuarà oferint nits de cinema i diversió als ciutadans, amb la pel·lícula d’animació Las aventuras de Tadeo Jones que es projectarà el divendres 31 de juliol i el dissabte 1 d’agost. Enguany, l’IMCJB té preparats grans èxits de la gran pantalla per a tots els burjassoters que desitgen gaudir del bon cinema en 35mm amb pel·lícules com a Río 2 i Cómo educar a mi dragón 2 que es projectaran al llarg del mes d’agost.