L’ADERES Burjassot s’alça amb el seu dotzé Campionat d’Espanya de Bàsquet

18 novembre 2014|Burjassot

Imbatibles. Així es pot definir als jugadors i tots els components de l’equip de Bàsquet de l’ADERES Burjassot que aquest cap de setmana s’han alçat amb el seu dotzé Campionat d’Espanya de Bàsquet per a persones amb discapacitat intel·lectual celebrat en la Mánga del Mar Menor (Múrcia) per la Federació Espanyola d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (FEDDI). Un campionat en el qual han comptat amb la companyia i els ànims de tot Burjassot a través del seu regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero, present en la competició.

El divendres a primera hora del matí l’equip començava la seua participació en el campionat amb la seua primera victòria enfront del Puentesauco, amb un contundent resultat de 48 a 22. A partir d’aqueix moment, l’ADERES va aconseguir la victòria en totes les trobades que va disputar fins a arribar a la gran final en la qual s’enfrontava als xics de l’Afandice, el dissabte a la vesprada.

Final renyida i molt igualada, ja que en el tercer quart, el marcador mostrava una gran igualtat de punts. Però l’ADERES va traure forces i amb gran treball i afany va aconseguir alçar-se amb la victòria final amb un ajustat marcador de 31 a 26 favorable als burjassoters.

Enguany també mereix un esment especial el segon dels equips que van participar en la competició, l’ADERES de 1ª Divisió adaptada, que van aconseguir el subcampionat de la seua lligueta.

Des de 1999, any en el qual l’ADERES va participar per primera vegada en el Campionat d’Espanya de Bàsquet, les seues trobades es compten per victòries, ja que l’equip ha obtingut 12 títols en 13 participacions, els quatre primers consecutius, així com els últims huit.

means companies the way it operates
weight loss tipsAnthropologie style on an H budget