L’Agrupació de Falles de Burjassot organitza les seues Jornades de Teatre

19 novembre 2015|Burjassot

Els dies 21 i 28 de novembre el teatre i les falles seran els protagonistes indiscutibles de la programació cultural de Burjassot i ho seran de la mà de l’Agrupació de Falles del municipi, presidida per Iván Heredia.

El Saló d’Actes de la Casa de Cultura del municipi serà el punt de trobada de les diferents comissions que participaran en les Jornades de Teatre i que posaran en escena quatre obres per al delit dels presents.

El dissabte 21 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc la primera de les jornades amb la posada en escena de l’obra de Joan Rafael Ballester i Anguis, “Per una caneta a l’aire”, interpretada pel grup de teatre de la Falla Mendizábal.

Passaran el testimoni, el dissabte 28 de novembre a partir de les 18.30 hores, a les comissions de Mariano Benlliure-Sèquia Tormos que amb la seua comèdia “Sala RIP” i, a les 20 hores, a la de Cristóbal Sorní-Mestre Ferran Martín. Dos són les obres que oferiran al públic congregat en la Casa de Cultura, “La Plaça de Cánovas”, de Joan Alfons Gil i Albors i “El cuartito de hora”, dels germans Quintero.

Tal com han assenyalat des de l’Agrupació de Falles, aquestes jornades són “una xicoteta mostra de la gran afició al teatre de Burjassot, del qual han eixit i continuen eixint grans actors i actrius”.