L’Agrupació de Falles es puja a les taules de la Casa de Cultura en la I vesprada de Teatre Faller CANCEL·LAT

24 octubre 2016|Burjassot

teatro-genérica.jpg

El teatre serà el protagonista de la nova activitat programada per l’Agrupació de Falles de Burjassot, presidida per Iván Heredia. En aquesta ocasió, diferents comissions falleres pujaran a les taules de la Casa de Cultura per a mostrar el seu art teatral.

La primera de les jornades de Teatre Faller tindrà lloc el dissabte, 5 de novembre, amb la posada en escena, de mans de la comissió de la Falla Cristóbal Sorní, de l’obra de Manuel Soto Lluch, “Als bous de Castelló”, un sainet còmic que narra les peripècies de Colau, un aficionat a les dones i al món dels bous que converteix una mentida en una autèntica comèdia molt embolicada.

El testimoni l’agafaran les Falles Mariano Benlliure, en les seues comissions infantil i d’adults, i Mendizábal que arribaran a la Casa de Cultura una setmana més tard, el dissabte 12 de novembre, amb la posada en escena de: “En un món diferent”, “Pic-Nic” i “La Boda”, respectivament.

Tots dos dies, l’entrada és lliure i gratuïta i l’Agrupació de Falles anima a tot el municipi al fet que gaudisquen d’ambdues jornades teatrals en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura.