L’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot obri el seu assaig general a la ciutadania abans de participar en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València

15 juliol 2016|Burjassot

Diumenge que ve 24 de juliol, la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot va a participar en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València, en la Secció d’Honor.

Després de mesos de treball, d’assajos amb els 140 músics que estaran presents en el Palau de la Música, l’Agrupació vol que tot Burjassot puga gaudir de les dues obres que van a interpretar en el certamen i ha programat, per a un dia abans de la seua participació, el dissabte 23 de juliol a les 21 hores en el Centre Cultural Tívoli, el seu assaig general que serà obert a la ciutadania.

Des de l’Agrupació, i atès que el Palau de la Música té aforament limitat, conviden a les veïnes i els veïns del municipi al fet que acudisquen al Tívoli la nit del 23 de juliol, ja que podran gaudir de la interpretació de les dues peces i, a més, comprovar ells mateixos el gran treball que han fet perquè la seua participació en el certamen siga tot un èxit. Per a Burjassot, ja són campions.

El Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València 2016 reunirà a un total de 21 societats musicals d’Europa, Sud-Amèrica i Àsia en les seues quatre seccions, Honor, Primera, Segona i Tercera.