L’Agrupació Musical Los Silos homenatja al músic Enric Culell

17 octubre 2014|Burjassot

L’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot i el Casino Musical de Godella uniran el seu art per retre homenatge al músic Enric Culell, mort al juliol de 2013. Ambdues formacions musicals oferiran dos concerts d’homenatge. El primer concert tindrà lloc el dissabte 25 d’octubre, a les 22:30 h, en el Teatre Capitoli de Godella, mentre que el segon se celebrarà a Burjassot, en l’Auditori de la Casa de Cultura, el diumenge 26, a les 12 h. Les entrades donatiu per al concert de Burjassot es podran adquirir en la taquilla de l’Auditori i en la seu de l’Agrupació Musical Los Silos, de dimecres a divendres. Els beneficis aniran destinats a AUSLEVAL (Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana).

Enric Cullell va iniciar els seus estudis a Godella i va finalitzar grau mitjà i superior en el Conservatori de València, on va aconseguir el premi Fi de Grau Mitjà en Trompa i Música de cambra, tot açò davall la tutela de Juan José Llimerà Dus.

Al desembre de 2007 va entrar a formar part de l’Orquestra d’Extremadura. A més, va treballar amb l’Orquestra Simfònica de Madrid i va col·laborar amb l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (Les Arts), la Simfònica de València, el Grup Instrumental de València, etc. Dins de la seua formació va ser trompa de la JMWO, JONDE, WJO (Jove Orquestra de Viena), la Jove Orquestra Nacional de Lió, la JOGV (Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana), l’OESM (Orquestra Escola Simfònica de Madrid), l’OFUV (Orquestra filharmònica de la Universitat de València), l’Orquestra del Segle XXI, i l’OJRM (Orquestra Jove de Múrcia)

eye catching clothes and outfits were the trend
rob kardashian weight lossNew Handbag Designs from Gucci