L’Agrupació Musical Los Silos llança un nou número de la seua revista Crescendo

22 maig 2015|Burjassot

L’Agrupació Musical Los Silos de Burjassot ha llançat un nou número, el sisé, de la seua revista Crescendo, un butlletí informatiu de l’entitat burjassotera l’objectiu fonamental de la qual és acostar el dia a dia de l’Agrupació tant als seus socis, com a la ciutadania de Burjassot i als amants i aficionats del món de la música.

En aquest sisé número la revista desgrana la vida i obra de Mozart, dedica diverses pàgines a un dels instruments de banda, el clarinet, i dóna tota la informació sobre les activitats i esdeveniments en les quals van a participar els seus integrants i els de la Coral Los Silos. A més, recorda als pares i mares que encara poden apuntar als xiquets al campament d’estiu que tindrà lloc del 13 al 17 de juliol. A tot açò s’uneix l’entrevista a Fran Castelló. La revista pot veure’s ACÍ.

L’Agrupació celebrarà el seu concert de final de curs diumenge que ve 21 de juny en el Centre Cultural Tívoli. Uns dies més tard, el 27 de juny, la Coral es dirigirà a Jumella per delectar als veïns d’aquest municipi amb les peces que han estat assajant al llarg de l’any. Finalment, i abans de les vacances estiuenques, el 28 de juny la Banda Simfònica i Juvenil realitzaran un monogràfic sobre el compositor valencià, Ferrer Ferran.

Per parlar de totes aquestes activitats i fer balanç del curs, diferents representants de l’Agrupació visitaran Burjassot Ràdio el pròxim 9 de juny a les 18.30 hores en el programa Associa’t.