L’Ajuntament arreplega, durant el mes d’agost, més de cinquanta tones de mobles, andròmines i poda

8 setembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, des de l’Àrea de Serveis Municipals, que dirigeix Manuel Lozano, en col·laboració amb la Brigada Municipal d’Obres, ha dut a terme, durant el mes d’agost, un ingent treball en les labors de recollida i retirada de la via pública de mobles i trastos vells i poda. En total, s’han arreplegat 41.840 kg de mobles i trastos vells i 10.140 kg de restes de poda, procedents de la via pública, sumant ambdues xifres un total de 51.980 kg arreplegats.

El bec més alt de recollida de mobles i andròmines es va registrar el passat 5 d’agost, amb un total de 2. 840 kg en un sol dia; el passat 19 d’agost, es van arreplegar 2.780 kg, mentre que el 26 d’agost, van ser retirats de la via pública un total de 2.420 kg.

Aquesta eficàcia es deu, en bona part, a la participació ciutadana que s’ha incrementat gràcies a la nova aplicació “Burjassot Info” que, des del seu botó “Incidències”, permet al ciutadà o ciutadana, donar part immediat a l’Ajuntament de l’existència de mobles o poda en la via pública, amb un sistema de geolocalització i enviament immediat de la informació.

No obstant açò, l’Ajuntament de Burjassot vol posar l’accent que és de summa importància que la ciutadania done avís previ que es va a procedir a dipositar aquest tipus d’objectes (mobles, andròmines o poda) en la via pública. Per a açò, hi ha a la disposició ciutadana un telèfon gratuït, el 900 921 922, amb el qual els ciutadans poden posar-se en contacte amb la Brigada Municipal d’Obres, per a donar part de la retirada. Així, entre tots, es pot evitar la molesta existència dels munts d’andròmines, al costat de contenidors o en els patis de les vivendes, cosa que ofereix una desagradable sensació de brutícia i que pot generar molèsties o possibles accidents als vianants.