L’Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF SLU, treballa en l’engegada d’un espai de treball per a emprenedors i emprenedores de Burjassot

9 gener 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de CEMEF SLU, dirigit pel regidor de Promoció Econòmica Emili Altur, pretén dinamitzar el centre del municipi engegant en el carrer Màrtirs de la Llibertat, en un edifici a peu de carrer, un Centre de Serveis Empresarials per situar emprenedors que desitgen engegar la seua iniciativa empresarial en el municipi.

El Centre de Serveis Empresarials, té com a objectiu posar a la disposició dels emprenedors i emprenedores interessats, oficines per compartir de manera que s’abaratisquen els costos per als usuaris i es puguen afavorir sinergies entre professionals.

Des de CEMEF SLU s’ofereix als emprenedors l’accés a un lloc de treball on desenvolupar la seua iniciativa empresarial compost per una taula i dues cadires de confident, llum, aigua, internet i serveis de formació oferts des de la pròpia empresa municipal, per un preu assequible, des de 150€. Poden sol·licitar un dels llocs en el Centre tant persones físiques com jurídiques, i únicament cal que siga una activitat nova o, en el cas de ja estar constituïda com a empresa, no tenir una antiguitat superior a un any anterior a la sol·licitud.

Emili Altur visitava les instal·lacions del primer Centre de Serveis Empresarials de Burjassot, també conegut com a Viver d’empreses, el passat mes de desembre i destacava la importància d’aquest tipus d’iniciatives en el municipi.

Tots i totes aquelles persones emprenedores que estiguen interessades a obtenir informació del projecte han de posar-se en contacte amb CEMEF SLU, en el telèfon 96 316 02 50, preguntant per l’Àrea de Promoció Econòmica.