L’Ajuntament de Burjassot aprova la seua Carta de Serveis per a 2017

6 març 2017|Burjassot

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot, amb els vots a favor de l’Equip de Govern, compost per PSPV-PSOE i Compromís, en contra del Ciutadans i Totes amb Burjassot, i l’abstenció del PP i EU, ha aprovat la Carta de Serveis 2017, el documents que conté els compromisos que el Consistori estableix amb les veïnes i els veïns i que té com a principal objectiu la millora en la prestació dels serveis municipals i en l’atenció a la ciutadania.

La nova edició de la Carta de Serveis, que ha comptat en el seu procés de revisió amb les aportacions de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes i dels components del Consell de Participació Ciutadana, presenta millores d’interès per a benefici de la ciutadania de Burjassot de cara a la seua relació amb el Consistori. Millores que, alguns dels casos, han sigut proposades pels propis veïns.

Així, l’Ajuntament ha assumit el compromís de publicar anualment el Registre Municipal d’Associacions, a través de la web municipal, www.burjassot.org, amb l’objectiu de possibilitar una correcta política municipal de foment de l’associacionisme i, en el cas de l’àrea d’urbanisme, concedir les sol·licituds d’ocupació de la via pública amb guals en el termini màxim d’un mes, sempre que complisquen tots els requisits legals. Així mateix, també s’ha incorporat, entre altres compromisos, la realització d’una campanya anual de conscienciació cívica sobre el manteniment, preservació i bon ús dels espais públics, amb especial referència a les obligacions respecte als animals de companyia.

Des del Consistori recorden a les veïnes i els veïns de Burjassot que es poden realitzar aportacions a la Carta de Serveis al llarg de tot l’any, amb l’objectiu de millorar de manera contínua dit document que es pot consultar en el Portal de Transparència de l’Ajuntament de Burjassot, en la secció Serveis i Procediments.

CARTA DE SERVEIS

Per a realitzar aquestes aportacions, els veïns i les veïnes poden posar-se en contacte amb la Unitat responsable de la Carta de Serveis per qualsevol mitjà que consideren oportú, correu postal, telèfon o correu Electrònic dirigit a modernizacion@ayto-burjassot.es. Totes les aportacions seran tingudes en compte en els processos de revisió, actualització i ampliació de les futures edicions de la Carta de Serveis.