L’Ajuntament de Burjassot col·labora en l’edició d’una unitat didàctica sobre Vicent Andrés Estellés

17 octubre 2014|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Promoció del Valencià, dirigida per Lluna Àrias, ha col·laborat en l’edició d’una Unitat Didàctica sobre la figura del poeta Vicent Andrés Estellés, juntament amb l’Ajuntament de Godella, el Taller d’Història Local d’aquesta localitat i la Fundació Vicent Andrés Estellés.

L’acte de presentació de la unitat didàctica, en forma d’antologia sobre l’escriptor burjassoter tindrà lloc dimarts que ve 21 d’octubre, a les 19:30 h, en el Teatre Capitoli de Godella. La presentació es completarà amb l’actuació del cantautor de Torrent, Pau Alabajos. A les persones que assistisquen a la presentació se’ls obsequiarà amb un exemplar d’aquesta unitat didàctica.

Antoni Portilla, secretari del Taller d’Història Local de Godella, ha sigut el responsable de la selecció dels poemes que conformen l’antologia 150 poemes d’amor, mort i pàtria. El llibre inclou en la seua part final informació sobre la Ruta Estellés, iniciada a Burjassot i que pròximament tindrà la seua continuïtat a Godella, i una unitat didàctica per acostar-se a l’obra del poeta de manera pedagògica. El pròleg del llibre és a càrrec de l’alcaldessa de Godella, Eva Sanchis, i el mateix també inclou textos de la família de Vicent Andrés Estellés, del president del Taller d’Història Local, Josep Vicent López Gil, de Lluna Àrias, regidora de Medi Ambient, Espai Dona i Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot i una ressenya biogràfica d’Estellés elaborada per Vicent Senent.

who lives 6 months a year in tremendous heat
quick weight lossAn open discussion on body weight and image