L’Ajuntament de Burjassot duu a terme diferents obres d’adequació en l’Ermita de Sant Roc

21 juliol 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot durà a terme, en els pròxims mesos, diferents obres d’adequació en l’Ermita dels seus patrons, Sant Roc i la Mare de Déu de la Cabeza, gràcies a una subvenció de 23.000€ rebuda des de la Diputació de València per a la “realització d’obres de restauració per a la conservació de béns de la província de València que posseïsquen valors històrics, artístics o d’interés local”.

Tal com han informat des de l’àrea de Serveis Municipal del Consistori, dirigida per Manuel Lozano, les obres finalitzaran abans de tardor per a evitar que les possibles pluges d’aquesta època de l’any pogueren causar qualsevol desperfecte en les zones afectades de l’Ermita.

Les obres consistiran en la restauració dels paràmetres verticals del tambor de la cúpula, a més de l’arranjament de les humitats de la coberta de la sagristia. A tot açò s’uneix que es realitzarà una revisió del punt màxim de la cúpula, i amb ella de la creu que la corona, que també serà tractada amb antiòxid per a evitar problemes posteriors en aquesta zona.