L’Ajuntament de Burjassot fa efectiu el pagament de la segona fase de Xarxa Llibres dels llibres entregats al juny i al juliol

29 setembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha realitzat, aquest matí, el pagament de la segona fase del programa Xarxa Llibres, dels llibres tornats durant els mesos de juny i juliol. Els ingressos es faran efectius al llarg dels pròxims dies.

Així, tal com han informat des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa Pérez, el Consistori abonarà a l’alumnat la quantitat restant fins a completar l’import de les factures que superaven els 100€ (200€ màxim, entre les dues fases, segons l’Ordre 17/2015).

L’abonament de les quantitats es realitzarà a les famílies que, durant els mesos de juny i juliol i tal com assenyalava l’Ordre de la Conselleria d’Educació, van lliurar els llibres de text i material curricular, finançats per Xarxa Llibres, en el centre educatiu on els alumnes cursen els seus estudis i, junt amb aquesta devolució, van emplenar de manera telemàtica el justificant de devolució dels llibres o del material a lliurar.

En aquests moments s’estan processant les devolucions lliurades al setembre i en el moment que es tinga coneixement de la data de pagament es farà pública.

El programa Xarxa Llibres, promogut per la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, i gestionat per l’Ajuntament de Burjassot en col·laboració amb els centres educatius del municipi, té com a objectiu la gratuïtat dels llibres de text i material escolar i la posterior creació de bancs de llibres i suposa una subvenció màxima per a les famílies de 200 euros per alumne.