L’Ajuntament de Burjassot fa pública la convocatòria d’ajudes a centres educatius i AMPA

18 novembre 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot ha fet públiques les BASES de la convocatòria d’ajudes a centres educatius i associacions de mares i pares d’alumnes de Burjassot per al curs escolar 2015/2016. Les bases de les citades ajudes, que seran tramitades per l’àrea de Benestar Social, dirigida per la regidora Lluna Àrias, ja poden consultar-se en el Tauler d’anuncis de l’Ajuntament.

La sol·licitud de les ajudes, destinades a centres escolars de Burjassot d’educació infantil (2n cicle), d’educació primària i d’educació secundària i associacions de mares i pares d’alumnes del municipi, ja pot fer-se efectiva en el Registre General de l’Ajuntament, finalitzant el termini de presentació de sol·licituds 15 dies després de la publicació en el BOP de les bases de les ajudes. EL TERMINI FINALITZA EL 4 DE DESEMBRE.

Per poder optar a la subvenció, els beneficiaris hauran de desenvolupar o fomentar activitats extraescolars, culturals, esportives, lúdiques… activitats complementàries al projecte educatiu del centre i/o adquirir béns i serveis directament desenvolupats amb l’activitat extraescolar.

Es podran presentar projectes, tal com es desprén de l’article sisé de les bases, que contribuïsquen a la lluita contra el fracàs escolar, que fomenten i/o possibiliten la conciliació de la vida laboral i familiar o que propicien la participació activa dels alumnes i les seues famílies en l’elaboració, execució i desenvolupament del propi projecte, entre altres ítems.

Es poden consultar las bases i descarregar-se la sol·licitud, PUNXANT ACÍ