L’Ajuntament de Burjassot i CODEMER signen un conveni de col·laboració per a la promoció de les activitats comercials en el Mercat Municipal

23 desembre 2016|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, en la figura del seu alcalde, Rafa García i CODEMER (Associació de Venedors i Detallistes del Mercat Municipal de Burjassot i carrers adjacents), en la figura del seu president, Ignacio Valdivia Falcó, han signat un conveni de col·laboració per a la promoció de l’activitat comercial en el Mercat Municipal. En la signatura del conveni també han estat presents el regidor de Promoció Econòmica i Mercats, Roc Senent, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Lozano.

El conveni signat per ambdues entitats consisteix “en la planificació, l’execució i el seguiment per part d’ambdues entitats d’aquelles actuacions que deriven, principalment, en la promoció de l’activitat comercial del Mercat. Genèricament, l’acord es materialitzarà en el desenvolupament de la formació, l’impuls de projectes conjunts i en la realització d’accions de dinamització comercial“. L’Ajuntament, amb la signatura d’aquest conveni, atorgarà a CODEMER una subvenció per valor de 6.000 euros.

Anualment, l’Ajuntament, a través de CEMEF, juntament amb CODEMER, elaborarà conjuntament un programa anual d’actuacions entre les quals destaquen un pla de formació contínua, la celebració de diferents campanyes de dinamització comercial o el desenvolupament de projectes que deriven en la millora del funcionament del Mercat, entre unes altres.

Així mateix, CODEMER col·laborarà amb l’Ajuntament de Burjassot en aquelles actuacions en què es requerisca, tals com el desenvolupament de campanyes d’animació comercial, l’actualització de dades del comerç associat o la promoció de l’ús del valencià en les seues activitats de comunicació i publicitat.