L’Ajuntament de Burjassot i Fundació Asindown signen un conveni per promoure la integració laboral de joves amb discapacitat intel·lectual

2 març 2015|Burjassot

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha signat aquest matí (2-03-2015), al costat de Sergio Senabre, Director de la Fundació Asindown, i a Ricardo Garzo, Director Territorial de Mapfre, un conveni de col·laboració amb la Fundació Asindown, amb el qual ambdues entitats van a participar en el programa d’inserció laboral Juntos somos capaces, destinat a joves amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental promogut per Fundació Mapfre.

Amb la signatura d’aquest conveni, en la qual també ha estat present Agustín Ripollés, responsable de l’oficina de Mapre de Burjassot, usuaris de la Fundació Asindown podran realitzar pràctiques formatives laborals en l’Ajuntament de Burjassot, que els permetran adquirir habilitats i experiència en els treballs i tasques pròpies de les diferents dependències del Consistori. A més, també els permetrà rebre una formació adequada al lloc mitjançant el suport prestat pels professionals de Fundació Asindown.

Des de l’Ajuntament de Burjassot, amb la signatura d’aquest conveni, es continua apostant per la normalització i inclusió social i laboral de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat intel·lectual, obrint-los una finestra més en el seu desenvolupament social i personal.

El programa Juntos somos capaces, ha fet possible que més de 2.000 empreses col·laboren activament, facilitant la formació de més de 1.000 alumnes i la inserció de més de 1.300 persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental.

Per la seua banda, Fundació Asindown, amb l’objectiu d’aconseguir la integració social i l’autonomia laboral i personal dels seus usuaris, duu a terme diferents programes formatius, psicològic, culturals, lúdics i d’inserció laboral.