L’Ajuntament de Burjassot inaugura el 5 de març el seu Centre de Serveis Empresarials

2 març 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF SLU, dirigida per Emili Altur, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, inaugura dijous que ve 5 de març a les 12 del matí, el seu Centre de Serveis Empresarials, també conegut com a viver d’empreses, per situar emprenedors que desitgen engegar la seua iniciativa empresarial en el municipi.

El Centre de Serveis Empresarials, situat en un ampli local de l’Avinguda Màrtirs de la Llibertat, núm. 5, té com a objectiu posar a la disposició dels emprenedors i les emprenedores interessades, oficines per compartir de manera que s’abaratisquen els costos per als usuaris i es puguen afavorir sinergies entre professionals.

Des de CEMEF SLU s’ofereix els emprenedors l’accés a un lloc de treball on desenvolupar la seua iniciativa empresarial compost per una taula i dues cadires, llum, aigua, internet i serveis de formació oferts des de la pròpia empresa municipal, per un preu assequible, que va des dels 150€. Poden sol·licitar un dels llocs en el Centre tant persones físiques com jurídiques, i l’únic requisit és que ha de ser una activitat nova o, en el cas de ja estar constituïda com a empresa, no tenir una antiguitat superior als dos anys anteriors a la sol·licitud.

Emili Altur, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i responsable directe de CEMEF SLU, ha destacat que “amb aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament intentem donar un cop de mà els emprenedors i micropimes que necessiten un lloc de treball i de reunió per llançar i afermar la seua iniciativa empresarial, amb un mòdic preu, en el centre del poble i amb unes instal·lacions completament noves”. Finalment, el regidor també ha destacat que “per a nosaltres és molt important que els emprenedors de Burjassot puguen treballar en el seu poble i, al mateix temps, acollir altres emprenedors d’altres pobles que puguen aprofitar el nostre Centre de Serveis Empresarials en el seu llançament”.

Han confirmat la seua assistència a la inauguració del Centre de Serveis Empresarials de Burjassot destacats agents socials del poble, relacionats amb el món de l’empresa, així com membres de la Universitat de València, associacions de comerciants i organitzacions empresarials.