L’Ajuntament de Burjassot llança una nova aplicació mòbil perquè els seus veïns estiguen informats, opinen, avisen d’incidències i estiguen en contacte directe amb el Consistori

15 juny 2016|Burjassot

Rafa-García-APP.jpg

L’Ajuntament de Burjassot ha llançat una nova eina municipal gratuïta per a facilitar la participació ciutadana en el dia a dia del municipi. Es tracta de l’aplicació BURJASSOT INFO, amb la qual, a través dels seus telèfons mòbils, podran comunicar les incidències que es detecten en els carrers, participar de manera directa en l’esdevenir de Burjassot, enviant suggeriments, i estar informats de tot allò que passa en el municipi a través de la secció de notícies i d’agenda. A més, es podran consultar també els comerços que disposa el municipi.

La nova app, que ja pot descarregar-se gratuïtament des de Google Play i des de l’APP Store posant en el cercador Burjassot Info, és dinàmica, accessible i molt actual, aportant una manera diferent de comunicació entre l’Ajuntament i els seus veïns. Una manera de participar activament en la vida de Burjassot estant en contacte directe amb el Consistori.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “aquesta nova eina suposa portar Burjassot en el teu mòbil, en la teua butxaca. Permet estar informats al moment de tot el que succeeix, interaccionar, participar i comunicar-nos directament amb les ciutadanes i els ciutadans. Una comunicació directa a través també d’enquestes o sondejos que realitzarem perquè ens donen la seua opinió i, a més, ells mateixos poden informar-nos d’allò que succeeix en els seus barris, de les incidències amb les quals es troben. En definitiva, una eina de fàcil utilització que ens va a permetre que les ciutadanes i els ciutadans de Burjassot, siguen, més si cap, part del dia a dia del Consistori”.

Dividida en sis apartats, incidències, notícies, agenda, participació, tauló i comerços, l’aplicació permet, en el primer d’ells, comunicar amb rapidesa al Consistori possibles incidències que es detecten en els barris i carrers de Burjassot. Dóna la possibilitat de seleccionar la categoria de la mateixa, bé siga carrers, contenidors, parcs, mobiliari urbà, trastos o enllumenat, entre uns altres, i poder enviar la foto i la ubicació d’allò que es vol comunicar, marcant així el punt exacte al qual han de desplaçar-se els tècnics municipals per a esmenar-la.

Tant en la secció de notícies com d’agenda es pot consultar d’una manera fàcil no solament la informació referent a tots els actes i activitats que se succeeixen en el municipi de mans de les entitats socials, esportives, culturals o juvenils, en definitiva, de tot el teixit associatiu de Burjassot, sinó també l’activitat municipal, sabent a cada moment quines gestions està realitzant el Consistori, ja siga davant la publicació de beques o ajudes, davant la celebració d’un ple o la realització d’obres, entre moltes altres.

L’Ajuntament vol que els ciutadans continuen tenint una participació directa en tot el que succeeix en el municipi i que estiguen informats al moment d’açò. Per aquest motiu, les seccions de participació i de tauló donen l’opció, en primer lloc, de participar en les enquestes o sondejos que el Consistori engegue i, alhora, manar els suggeriments que els ciutadans vulguen que s’estudien per la seua banda. En el cas del tauló, es posarà la informació d’interés, els bàndols o els avisos i documents que puguen interessar a la ciutadania.

Finalment, BURJASSOT INFO també té una secció de comerços, classificats per seccions, en les quals es pot consultar la seua ubicació i el seu telèfon de contacte.

Una vegada donat d’alta en l’aplicació, l’usuari de la mateixa pot consultar també, en el seu perfil, els telèfons d’interés, les farmàcies de guàrdia i gestionar els seus propis avisos per a estar informat al moment del que succeeix en el municipi, ja siguen obres, plens, inici de matrícules…

En definitiva, BURJASSOT INFO és una app per al servei i la comunicació entre l’Ajuntament de Burjassot i les seues ciutadanes i ciutadans.

En aquest enllaç està el vídeo sobre la mateixa: https://www.youtube.com/watch?v=iazi2e3fake