L’Ajuntament de Burjassot millora les pistes d’skate del parc La Granja

20 febrer 2015|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, i de la mà de la Brigada Municipal d’Obres, ha dut a terme diferents millores en les pistes d’skate del Parc La Granja atenent així les peticions que els usuaris de les mateixes havien fet a l’alcalde del municipi, Rafa García.

García, en el seu objectiu per conèixer de primera mà les necessitats dels seus ciutadans i l’estat de les instal·lacions per les quals passegen o practiquen els seus esports favorits, va visitar, dins de la campanya “Carrer a carrer”, la zona d’skate del parc i va poder comprovar, de primera mà, que era necessari realitzar millores en la mateixa. A més, els usuaris de la pista també li van fer arribar les seues necessitats per practicar l’skate amb les màximes garanties.

Així, la Brigada Municipal d’Obres ha dut a terme el repàs de tots els clivells de les pistes, ha reparat els desperfectes que s’han detectat i s’han reparat totes les juntes. Totes aquestes millores s’han fet amb materials específics per a pistes d’skate, garantint així la seguretat dels joves que practiquen aquesta activitat en el municipi i que fan de la pista de Burjassot, que també compta amb bases noves, una de les millors d’aquest tipus.

Després de sol·licitar-ho els seus usuaris, s’han situat tres nous bancs en la zona i també una nova barana. A més, també s’ha procedit a la pintura de les pistes, amb pintura específica per a açò.